Hai Beby!

forme-windy-day-ohclaren

 

Hai!

Abis ditag ama tante kesayangan  nita and my kembaran  bebe thank you for notice meh! Trus buat yang bikin game ucul inih La Princesa thanks for making thins kinda cute game sekalian modus kepoin orang kekeke.

I have no ideah sama  game twenty things about karena blon ngarasa jadi writter /uhuq uhuq emang paling pinter bikin alesan/

And i have no idea with this :v

Just started  ❤

1. What kind of insect is Beby most annoyed of?

Seriously, all of them.

 

2. How does Beby relieve her stress?

Driving. Guling-guling. Berendem di bathup sampe kembang :v

 

3. What kind of top (clothing) does Beby like to wear?

Cropping tees /?/

 

4.What is Beby hate the most during summer?

I luv summer! I can’t found something to hate for it kekeke.

 

5. What is Beby’s favorite dish?

I think it’s must be roasted chiken but i luv all kinda of food.

 

6. What is Beby’s favorite animation movie?

Same with my aunty, Barbie. But animation from Disney is recomended too.

 

7. Who is Beby’s favorite singer?

Maybe it’s sound annoying, i can’t choose. Taylor Swift. IU. RAN

 

8. What is Beby’s favorite flower?

Sunflower?

 

9. What is number one on Beby’s bucket list?

Graduated from High School and then finding my soulmate?

 

10. What is Beby’s favorite color?

I luv all. There’s no special.

 

11. What is Beby’s favorite color of clothing?

Soft pastel.

 

12. What is Beby’s favorite sport?

Swimming and Run /lari olahraga kan?/

 

13. What kind of weather does Beby like when she goes for a walk?

I’am just kinda person who too damn lazy af to walk, but i think it’s okay on Sunny day.

 

14. What is Beby’s zodiac sign?

Cancer. But another people that I’am on Gemini circle /21 Junee, Cancer isn’t?/

 

15. What song is Beby listening to while she is writing this question?

Megadeth – ??? /i don’t know what the tittle. Is just came from my Dad radio/

 

16. How tall is Beby?

159 cm, I guess.

 

17. What flavor of maccaron does Beby like most?

Almost Red velvet and Greentea.

 

18. What is Beby’s favorite thing to do?

Fansgirling with my fellas and sleep.

 

19. When is Beby’s birthday?

21 June /oh it’s almost here?/

 

20. Where was Beby born?

Tabanan, Bali.

 

21. How long has Beby been using her current cell phone number?

Ukh, I think about 3 or 4 year?

 

22. What was Beby’s childhood dream?

Being a Power rangers or Teletubies.

 

23. What does Beby  think about when she takes a shower?

Homework. Bias. Bias.Mom.School.Food. Just random things.

 

24. What is Beby’s favorite beverage?

Milk and soft drink.

 

25. Which country does Beby want to go?

Prancis?

 

26. What is Beby’s favorite item?

My gadget.

 

27. What is the name of the movie that made Beby cry the hardest?

Wedding dress?

 

28. What is Beby’s favorite fruit?

Apple and Oranges.

 

29. What is Beby’s favorite dessert?

Kue Putu /itu dessert ‘kan? tapi jarang bet ada yang jual sekarang/ sama puding susu isi buah.

 

30. What kind of weather does Beby like when she takes a nap?

I almost sleepy no matter what happened outside.

 

31. What is Beby’s favorite amusement ride?

Sleep?

 

32. What is Beby’s favorite fashion item?

Shoes. I’am a shoes addict!

 

33. What is Beby’s favorite number

I don’t have any, but I almost using 21.

 

34. What is Beby’s favorite letter?

S for Sarasvati and V for Victory /iykwim/

 

35. What is the most number of hours Beby slept before?

18 hours.

 

36. Which language is Beby most interested in?

French!

 

37. What kind of animal is Beby hate the most?

Something slither.

 

38. What food does Beby not eat?

Cabbage.

 

39. What was the last movie Beby watched in theater?

Civil War

 

40. What is Beby’s favorite city?

Phoenix. Even I cursing all the time when was there but Phoenix almost my fave place.

 

41. What is Beby’s favorite ice cream?

Vanilla.

 

42. Who is Beby’s Indonesia favorite author?

Raditya Dika /he’s an author right?/

 

43. What does Beby want to do most in Prancis (you can change the country based on your answer from #25)?

Climbing Eiffel tower?

 

44. What does Beby do before she goes to bed?

Brush my teeth sometime taking selfie and then pray / kekeke I’am sound like pure personality right?/

 

45. How long was the distance of Beby’s first marathon?

From my house to Aprilmart /about 500 meters kekeke/

46. What is Beby’s favorite poetry (please insert link if any)?

This. 

 

47. How many times has Beby been stung by a bee?

Never. And I hope it will be NEVER EVER.

 

48. What is Beby’s favorite day of the week?

Friday.

 

49. How many pets Beby has?

3 dogs

3 Salamander

I have thousand of spawn on my aquarium too.

I have too many pet such as fish, hamster, rabbit.

My dad just call me the next Doctor Dolittle.

 

50. How does Beby sleep?

With closed eyes?

 

Fuaaah Done!

 

 

Syudah dijawab yosh!

And then time to tag someone right? Soo…. that’s must be my beloved sister sinhyo and emak yang lama menghilang taty , trus elsandra, kak dull/?/ salam kenal yap! juga tante cantik yang secara ga langsung jadiin aku seorang ONCE  megu sama kak anasMaaf klo ada yang udah buat tapi masih kena tag kekeke ❤

Jan lupa ping back yep! Karna aku selalu kepoh huehehe

See yah!

 

Iklan
Dengan kaitkata

10 thoughts on “Hai Beby!

  1. […] saya ngetag: firsie, kak aoko, kak nita, claren dan […]

    Suka

  2. […] Lat — Pat — Arr — Cath — Avy — Zza — Bella — L — Beby — Dhilu — Nokav — Fafa — Kiki — Hana — Reene — […]

    Suka

  3. elsasndra berkata:

    Haloha lal claren kita belom kenalan tapi daku suka liat kakak dimana mana dan suwerrr ini ane kena tag sm kakak demi apa 😂😂😂 padahal daku dah buat tar dah di edit kalo kena tag lagi sm kak claren wakakak

    Binatang piaraan kakak banyak anet yaa aku mah gak bisa ngurusnya bakakakak XD dan ngakak sm poin kedua smp kerendem? Serius aja kak XD XD aku juga penggemar berat barbie loh pas masih kecil XD XD

    Dan ya ampun aku juga kangen sama kue putu XD

    Btw kak salam kenal yaakk

    Suka

  4. Nuevelavhasta berkata:

    APA INI WEH? APA? KOK.AKU.KENA.LINK?MASUK.PUISI.FAVORIT.PULA.KOK.BISA?LIKE.HOW.COME?! /seriously By, you’e made me shock to death!/
    Oh gosh, bapak lu kereeennn! Dengerinnya Megadeth! Is he a metal-head? XD Sini nggak terlalu suka metal sih, sukanya rock /gak tanya Len, nggak tanya/
    Astagaaaa kita sama-sama mencintai Kue Putu! Duh, jadi kangen pengen makan kan? Jadi kangen pas lagi nyante terus tetiba denger suaranya yang khas itu terus lari terus teriakin abang-abang yang jualan terus saking ngebet pengen makan tu kue langsung disikat dan berujung pada umpatan karena kepanasan XD XD XD
    And you said that you’ve visited Phoenix? Ini Phoenix yang di Amrik itu kan? /ya mau yang dimana lagi Len? -__- / wew, have you ever lived abroad?

    ps: temamu ane suka! Kok bisa sih bikin yang beginian?

    Suka

    • ohclaren berkata:

      HOMINA HOMINA HOMINA JELASLAH JADI FAVE DEMI APAAH ITU BAHASANYA UCUL EPIC BET TRUS BRASA SO MEH BANGET /APALAAH INI GA PINTER MUJI PINTERNYA MALING MANGGA AE/
      heuuung dia dulu anak band kampretnya ampe skarang masih suka maen gitar keras-keras jam dua maleman itu huweeng T^T /udahlaah tukeran babe yeu ga/ga/ga//
      TAPI TAPI DISINI GA DA YANG JUAL LAGI KUE PUTU iyaah suaranya yaang tuuut tuuut tuuuutt tuuut itu langsung bkin laper :’)
      iyaah yang di amrik iyakali di bukit teletubies :v
      hoel, apa aku blon bilang klo aku blasteran amerika tapi muka lokal?
      brojol disini trus disana ampe umur dua tahun katanya /ga kebayang dan ga inget/ trus stay deeh di korea /ga/ga/ga/ stay di indo. kekeke tiap summer klo ga lagi di kelas akhir pasti ke phoenix nengok emak sama pas natal juga :v :v tapi panasnya warbyasaaah demi apah.

      ps: ini the power of potosop kak Len :v

      Disukai oleh 1 orang

      • Nuevelavhasta berkata:

        Kapan kamu bisa maling hati gebetan? 😉 /dirajam/
        Tukeran babe katanya XD Lu kate ini lagi jual-beli-tambah hape apa? XD
        IYAAAA! Yang tttuuuuuttt tuuuuttttt tttuuttttt ituuuu :”) Terus kadang ane suka tuh hirup-hirup aroma putu yang lagi dimasak. Kan baunya gurih-gurih nyoi gitu pan? Sebodo amat yang liatin ane bakal jijik! XD
        Belom XD Ane bahkan baru tau kalo kamu balsteran amrik XD
        Ohhh, jadi kamu disini ama bapak dan emak lu yang bule di amrik?
        Kalo nggak mau panas ya sono ke Colorado apa Rocky Mountain :v

        Ajarin nape? :v

        Suka

      • ohclaren berkata:

        maling hati gebetan nanti ae takut dituntut trus ga bisa balikin :v
        tukeran dompet yuuu /kebetulan di dompet cuman ada uang monyet selembar/
        yaiiiikzzzzzz oiiii demiih ane jadi abangnya dah blacklist dirimuh jadi pelanggan :v :v
        iya tapi muka lokal, lokal lebih eksotis.
        kira2 seperti itulah
        ngadem di kulkas ama ATM ae dah bahagia udah.
        yeuu yeuu ajarin apa inih? maling mangga? :v

        Suka

      • Nuevelavhasta berkata:

        Halah, aslinya juga lu ga pengen balikin kan? :v Ngaku aja deh :v
        Ogah. Seenggaknya di dalem dompet ane Pangeran Diponegoro masih berjaya XD XD XD
        Hoiiiiiii, gini-gini ane itu penglaris tau! :v
        Wks, kok samaan sih suka ngadem di ATM? XD
        Bikin theme yang emejing kaya punya lu itu… Kalo maling mah, ga usah. Lu kata sini siapa? Maling veteran ini mah XD /ga/ udah tobat/

        Suka

      • ohclaren berkata:

        njir buat beli chitato rasa indomie ae dah abis itu :v
        pen yang ngurah rai buat beli gundu 😀
        abang kue putunya masih idup?
        ATM itu tempat ngadem seluruh umat
        malah klo bisa pen gelar kasur disono

        hayu maah ini layout modal ngotak-atik potosop :v hayu hayu tutorialnya soon /klo sempet eak eak/
        kaaaaak tips writting yang cantik dooong malingnya nanti ae abis lebaran :v

        Suka

      • Nuevelavhasta berkata:

        Chitato rasa putu aja XD /kembali ke putu!/
        Ane mau beli tanah aja ah, wkwkwkwkwk
        Wahahahahaha, nggak tahu. Udah lama gak ketemu kalo ke rumah eyang. Semoga masih. Orang abang tukang baksonya aja masih kok /apa hubungannya coba?/
        I’ll wait for it, Dek(?) XD
        Writing cantik itu yang cem gimana haduhhh? XD

        Suka

Let's talk~

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: